SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


tiistai 9. elokuuta 2011

Pojille syksyvaatteita ja masukuvaa viikolla 20 + jotain

Sateesta ja raikkaudesta sen huomaa, että syksy tulee kovaa vauhtia. On siis aika myös tarkastella hiukan syksyn varustusta. Poikien ns paremmat takit olivat jääneet pieniksi joten ei auttanut muuta kuin tehdä heille uudet. Tässä Kuopuksen takki:
ja esikoisen. Olin alunperin kuvitellut, että esikoinen haluaa vartavasten tuon vihreän takin ja taas kuopus tuon oranssin, mutta niin oli poikien mieli toisenlainen. Onneksi ovat niin lähellä samaa kokoa, että kumminkin päin takit sopivat hyvin.

Ja sitten tätä kasvavaa komistusta. :) Viikolla 20+ jotain mennään ja vatsa on omasta mielestäni jo valtava. Puoliväli vasta ja nyt tätä kokoa on jo tämän verran. Saa nähdä missä mennään taas 10 viikon päästä.

Vointi on ollut suhtkoht ok... Liitoskivut alaselässä, nivusissa ja reisissä ovat jotain sanoinkuvaamattoman kipeitä. Illalla varsinkin tämä äiti on varsin kankea. Istuskelin eilen illalla lattialla ja lajittelin papereita. Itkunsekainen nauru tirahti kun en meinannut päästä ylös kun pisti niin paljon alaselkään.Lisäksi muita näitä ihania raskausoireita on närästys. Muuten menee hyvin :)


Potkut tuntuvat jo hyvin. Muutaman viikon päästä on ultra ja ensiviikolla neuvola. On toisaalta mukavaa, että on näitä seurontoja niin usein. Eipä sitä ehdi sitten huolestua turhaan :)


5 kommenttia:

Annu kirjoitti...

Ihana maha! Meillä taitaa olla kutakuin samat lasketut;)
Mulla kanssa ihan valtava maha; tosin 8.raskaus ja ikää tuolaten suhun verrattuna:D

Annu kirjoitti...

Siis apua nyt vasta luin, että KAKSOSET!!! Vautsi, tuplia onkin nyt putkahdellut täällä blogistaniassa tasaiseen tahtiin:)

UPEETA!!! Tupla onnittelut<3

Ja aika sirolta toi sun maha näyttää kaksioksi:)

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

Hei Annu , ja suuri kiitos sirous-kommentista :) Se lämmitti.

8.raskaus - olet sinä vaan aikamoinen! Miten oot jaksanut?

Meillä siis laskettu aika 21.12.2011 , mutta jännitýksellä seurataan miten lähelle sitä päästään.

Voimia myös sinulle!

halauksin
heidi

Sani kirjoitti...

Ihana maha :)

JA vallan upeat takit!!

Kristiina kirjoitti...

Onnea masulaisista!

Ja ihania takkeja olet tehnyt!