SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


torstai 28. heinäkuuta 2011

Kesälomalla...

Kesäloma lähestyy loppuaan ja blogikin on otettu kesätauolta taas kehiin. Kesälomalla vierailtiin Kuopiossa, Puumalassa, Tammelassa, Seinäjoella ja ties missä. Paljon nähtiin ja nautittiin ihanasta seurasta .

Nyt siis on taas aika palata takaisin töihin. Huomenna on raskauden toinen ultra, rakenneultra. Sitä on taas odotettu kun kuuta nousevaa. Mahakin on jo sen kokoinen pojista loppuraskauden paikkeilla. Potkut tuntuvat jo molemmilta veijareilta. Onkin välillä aikamoista mäiskimistä kun kahdeksan raajaa kutittelee vatsan seudulla. :)

Ompeluksia ja restaurointia on tultu tehtyä. Niistä kuvia tulevaisuudessa.

Nyt taas takaisin blogi-elämään. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut oikein ihana kesä. Ainakin kelit olivat loistavat!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Liittyy aiempaan päivitykseesi; mikä jippo teillä oli tuon pianon kanssa? Olemme hakemassa vanhemmiltani pianoa huomena ja aika lailla saman värinen kuin tuo teidän originelli ja mieluummin ottaisin tosiaan valkoisen tai mustan. Eli millä muutitte pianon ilmeen? En myöskään haluaisi tässä vaiheessa laittaa rahaa uuteen tai maalaukseen:-/

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

Hei,

tervetuloa mukana.

Bauhaussista saa ostaa tuollaista muovikalvoa, lähestulkoon samanlaista kuin kirjojen päällystämiseen tarkoitettu muovi.

kuvioita ja pintoja on erilaisia ja hinta taisi olla noin 5,90 euroa / metri.

Rauhassa ja tarkasti kun päällystää niin pinnasta tulee kaunis ja kestävä. :)

Kilpailutin monta yritystä maalaustarjousten tekemisellä ja maalaukselle tulee hintaa noi 1000 euroa. eli huíma on säästö tällä muovittamisella.
Toivottavasti näillä pääsette alkuun!

/Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Suurkiitos vinkistäsi! 1000€ on kyllä liikaa...Oikein mukavaa syksyn jatkoa:-)