SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


tiistai 14. kesäkuuta 2011

Valmistunut sohva ja rakkaan äitini syntymäpäivät

Eilen oli kyllä taas yksi päivä kaikkien joukossa. Olen pitkään kärsinyt oikean ranteen kivuista ja nyt siihen oli syntynyt nahan sisälle patti. Patti oli sen tuntuinen kuin pieni kivi olisi laitettu nahan sisälle. No marssin sitten Diacoriin ja jännetupen tulehdushan sen oli. Patti punktoitiin auki ja nyt sitten kesä eletään rannetuen kanssa.

Yllättäväähän tämä jännetupen tulehduksen syntyminen ei ole, sillä olen vihdoinkin saanut kunnostettua vanhan sivusta vedettävän sohvan. ( ennen kuva Täällä ) Aivan ihana siitä tuli ja voi kuinka me rakastetaankaan jo hetkiä siinä. Iltasadut luetaan nykyään aina tässä sohvalla.

Nyt sitten vain pitäisi päällystää tyynyt. Patjan suojana on Hanna-mumman virkkaama peitto.
Äidilläni oli eilen syntymäpäivät. 57-vuotias ikinuori äitini yllätettiin illalla iltapalalla. Veljeni, isäni ja veljen tyttöystävä tulivat meille ja ilta nautittiin yhdessäolosta. Ompelin äidilleni Marimekon tilkuista kesäisen rantamekon.

Viikonloppuna suunnistetaan ostamaan suurempaa autoa. Tavallinen farmari kun ei tälle meidän seurueelle enää sovi :) On vaihdettava 7-paikkaiseen tila-autoon. heh ja hih! Samalla käväistään Titi-nallen talossa ja minun sukuni mökillä. :) Toivotaan, että säät hiukan lämpenevät.

1 kommentti:

Sani kirjoitti...

Todella ihana sohva!!!!

JA ihania vauvauutisia <3, oikein onnellista odotusta!!!