SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


maanantai 15. elokuuta 2011

Mihin katoavat päivät

Siinä vaiheessa kun uusi vuodenaika saapuu ja edellisen kylmän kauden vaatteita aletaan kaivamaan esille huomaan viimeistään miten nuo lapset ovat taas kasvaneet! Mikään ei sovi , kaikki on pientä ja nyt myös esikoisen mielestä "ei tarpeeksi magee!". Ei se siis auttanut muuta kuin ryhtyä ompelemaan kaapista jo löytyvistä kankaista hiukan lämpimämpiä vaatteita. Enää kun ei tarkene sortseilla ja lyhythihaisella.
Suurin ihmetyksen aihe tässä on tämä kuopuksen kasvu. Pusakat on nimittäin tehty pojille täsmälleen samalla ottobreen 104 koon kaavalla. Esikoiselle toki jätin saumanvarat ja kuopuksen pusakan leikkasin täsmälleen kaavojen mukaan. Mutta miten helppoa tämä siis onkaan. Samalla kaavalla molemmille :)

Neuvola oli tänään. Sykkeet kuuluivat , äiti oli kasvanut painoa, SF-mitta yläkäyrän yläpuolella ( ei sinäänsä mikään yllätys). Sykkeet olivat A:lla 140 ja B.llä 136. Sukupuoliahan me ei tiedetä, emmekä halua tietää joten arvoitukset sykkeistä alkakoot....

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun arvaus on sykkeiden perusteella, että poikia sieltä on tulossa kaksin kappalein! T: Milja

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

Sitähän Milja minäkin :) Alan tässä jo hiukan asennoitumaan siitä, että saan olla perheen ainoa prinsessa :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

/Heidi

Anna kirjoitti...

Heippa!

Löysin blogisi sattumalta/vahingossa jonkun toisen blogin kautta ja totesin, että kas, tuttuhan se siinä! :)

Kahden pojan ja yhden tytön äitinä sanoisin myös sykkeiden perusteella, että poikia tulee. ;) Meillä pojilla olivat sykkeet aina max 140, tytöllä taas vähintään sen 140. Tosin kyse voi olla myös temperamenttierosta; tyttö oli vatsassa vilkas kuin mikä ja on edelleen varustettu aikamoisella määrällä (nais)energiaa, pojat taas olivat vatsassa rauhallisia, eivätkä koskaan oikein edes potkineet, ainakaan kipeästi. Ehkä siis olivat niin lupsakoita tapauksia, että sykkeetkin pysyivät alhaisina...?

t. lukioaikainen luokkakaverisi Anna ;)

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

Wau ! Anna!!! Pitkästä aikaa..

Kiitos kommenteista. Yritin tänään katsella ultrassa, että näkyykö mitään sukupuoliin viittaavaa. Ei näkynyt :) Katsotaan miten veikkaukset menee sitten joulun tienoilla.

kaikkea hyvää sinulle ja teidän perheelle.

/Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Eikö sinua ole laitettu kaksostenodottajien käyrille? :-p Eli SF-mitta siis. Yksösten käyrillähän menee toki yli kaiken, mutta eihän se anna oikeaa kasvuseurantaa kaksosten odottajalle. Minulla tosin kaksostenkin käyrillä oli aina SF-mitta yli yläkäyrän, mutta tulikin sellaiset 3500g painavat ei-identtiset poitsut tuloksena...

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

Hei anonyymi,

ei ole laitettu! En sellaisesta ollut edes tietoinen. Nyt otan kyllä tämän heti seuraavassa neuvolassa puheeksi.
-kiitos vinkistä-

Millä viikolla pojat syntyivät? taisivat mennä aika lähelle laskettua aikaa?

Voimia arkeen! Voi kun jo odotan, että kaksoset syntyvät...

/Heidi