SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


maanantai 26. syyskuuta 2011

Vaaleanpunainen viikonloppu

Meidän perhettä on siunattu kahdella ihanalla prinsessalla. Toinen on mieheni siskon tyttö Prinsessa Ida ja toinen on rakas kummityttömme Prinsessa Catarina. Näille ihanille prinsessoille ryhdyin luomaan prinsessa mekkoja kierrätetyistä ja saaduista kukkakankaista. Kaikki kankaat ovat kierrätettyjä. Koristeet miehustassa ovat vanhasta kulahtaneesta paidastani :) Nyt vielä täytyy harjoitella tiaran /kruunujen tekemistä niin paketit ovat valmiit luovutettavaksi. Paketitkin täytyy varmasti tehdä teeman mukaisiksi :)


Raskaus: Viime viikolla torstaina oli taas ultra. Kanava oli lyhentynyt joten töihin ei ole enää palaamista. Lääkäri ryhtyi puhumaan kortisoonin antamisesta vauvoille, mutta onneksi tuohon ei vielä ryhdytty. Nyt tällä viikolla keskiviikkona kontrolliin. Viime viikkoinen käynti lääkärillä säikähdytti kovasti. Nyt on sitten oikeasti vain levättävä ja oltava rehkimättä. Onneksi ompelukoneella työstäminen ei ainakaan vielä aiheuta supistuksia.

Neuvolakin oli. A:n sykkeet 150 ja B:n sykkeet 140. Olisiko siis viittausta yhteen tyttöön ja yhteen poikaan :) Kunhan nyt vaan jaksaisivat reilu kuukauden vatsassa olivat sitten mitä sukupuolta tahansa.

Syksyistä viikkoa kaikille! Minä palaan prinsessa-tehtaalle :)

1 kommentti:

Mieli kirjoitti...

Ihanat prinsessamekot!
Toivotaan, että vauvat pysyvät vielä kohdussa kasvamassa :)