SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


maanantai 7. kesäkuuta 2010

Takaisin normaaliin arkeen

Vesirokko meni, mutta vain kuopuksella. Esikoinen ei ole saanut vielä näpyn näppyä! Onkohan itämisaika oikeasti näin pitkä vai käykö nyt niin huonosti että hän välttyy tartunnalta.

Oli ihanaa olla kotona! Tehdä kahdesti päivässä ruoka. Jaksaa illalla leikellä kaavoja ja surruuttaa niitä kokoon sitten iltapäivällä päiväuni aikaan. Sain myös pitkästä aikaa tehtyä/kokeiltua projekteja joista olen vain unelmoinut. Nimittäin hattujen tekemisestä! Olen ihastellut useissa eri blogeissa kauniita retro/vintage-kankaista tehtyjä pipoja. Nyt niitä valmistui 3 kpl ihan kuin hetkessä. Yksi niistä lähti jo miehen veljen matkaan ja kaupan teko voi kuulemma alkaa. Ottobren kaavalla syntyy siis myös miehelle loistavia pyöräilylippiksiä. Mahtuvat kuulemma hyvin kypärän alle ja ovat mukavan tuntuisia päässä.
Liila lähtee ystäväni tyttärelle E:lle kesähatuksi :) Olen hänelle jo aikaisemmin tehnyt kyseisestä kankaasta takin, joten on sitten sävysävyyn puettu pieni neiti :)

On ihanaa kuitenkin olla taas töissä. Ihanaa pukeutua aamulla ja laittaa itsensä edustuskuntoon. Jostain kummasta kuitenkin syttyi taas se vauva-kuume ja kotona olemisen riemu ja ihanuus! Olenhan ollut jo kohta taas vuoden töissä. Ehkä ei vielä kuitenkaan.

1 kommentti:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

hauskoja hattuja olet tehnyt!

vesirokko taitaa olla aika kurja tauti, mitä omasta lapsuudesta muistan. meillä pojat on rokotettu sitä vastaan ja toistaiseksi rokote on tehonnut hyvin. mutta aika tehokkaasti se tuntuu tarttuvan, veljeni sai sen tässä keväällä ja imeisesti siis meidän pojilta, jotka kantoivat sen päiväkodista, vaikkeivat itse sairastaneet. veljeni on siis ihan aikuinen :o) mutta ei ollut lapsena sairastanut ja nyt aikuisiällä tuntui olevan aika viheliäinen tauti.