SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


maanantai 21. kesäkuuta 2010

Sisustussuunnittelu


Useimmat rautakaupat tarjoavat pientalorakentajille sisustussuunnittelin palvelut 2 tunniksi. Tottahan tämä oli käytettävä hyväksi.

Kävelin rautakauppaan pino lehdistä leikattuja kuvia kainalossa. Istuin alas ja aloitin puheeni... mä olen aivan sekaisin, en tiedä mistään mitään, tää meidän talo on ihan sekava. Näytin rouvalle kuvat ja avot... hän kertoikin: "sinullahan on ihan selvä punainen lanka tässä". Mä olin sit ihan et "häh!". Katselin kuvia tarkemmin ja huomasin sen myös itse. Kaikki oli täysin selvää! Minulla/Meillä oli selvät suunnitelmat! Värit selventyivät, lattiamateriaalit selventyivät kaikki selventyi !!! Ihanaa.

Nyt on äärettömän hyvä olla ja stressitön olo kodin sisutuksesta. Nyt vain selaamaan lehtiä ja etsimään tarjouksia tuotteista joita tarvitsemme.

Tässä on tunnelma jota yritetään sitten käytännössä luoda olohuoneeseen, ruokailutilaan sekä keittiöön. Tarkoituksena on maalata kaikki seinät beige/hiekansävyillä. Lattiamateriaaliksi tulee joko valkaistu saarni tai sitten valkaistu tammi.


4 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Sitten kun olette saaneet kaikki valmiiksi niin kutsumme itsemme kahville katsomaan uutta kotia :)

pikkuthti kirjoitti...

Suunnitelmasi kuulostaa ihanalta -odotan innolla kuvia teidän kodistanne, jahka saat suunnitelmasi taloon eläviksi :)

Maria kirjoitti...

Hei,

Löysin blogisi Eenan blogin kautta ja ihastuin raikkaiseen ilmeseen. Mukavia juttuja perheen arjesta ja valmistuvasta talosta :)

Mukavaa juhannusviikkoa!

Maria

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

Pidetään sitten Espoon suurimmat tupaantuliaiset :)