SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Virkkausta, virkkausta

Aloitin vihdoinkin virkkaamaan pojalle puseroa. Ei ole vielä minkäänlaista havaintoa siitä, että minkä kokoinen tuote loppujen lopuksi on :) Se on äärettömän hyvä, että tekee tuollaisia todella lämpimiä vaatteita näin kylminä aikoina :) No ehkä sitten syksyksi.

On ollut kiirettä,
on ollut liian paljon tekemistä,
on väsyttänyt,
on pitänyt ottaa aurinkoa.

Miten sitä tuntuukin monesti, että päivät ovat liian täynnä kaikkea. Mitään minkä on aloittanut ei ehdi tehdä loppuun. Tulostin eilen hienoja kuvia Made by Joelin sivuilta. Ajattelin että poikien kanssa voitaisiin värittää kulkuneuvot ja sitten askarrella niistä kuvanmukaisen paperikaupungin autot. - paperit jäivät laukkuun. Josko tänään sitten ehtisi- ei , ei tänäänkään, tulee jääkiekkoa! No huomenna sitten.

Talossa on valut lattiaan tehty! On kaunista! Mieskin saa vihdoinkin vapaan viikonlopun. En todellakaan muista, koska viimeksi oltaisiin oltu koko perhe yhdessä koko viikonloppu.

Vähän jotain piristävääkin. Tässä suunnittelen jo kuopuksen 2-vuotis synttäreitä. Uppoidun internetin maailmaan, ja katsokaa mitä löysin! Aivan valloittavia. Käykää kurkkaamassa fiestas y cumples - blogiin ja kerätkää ideat talteen. Heillä on myös nettikauppa, mutta vielä en ehtinyt tutustua toimitusehtoihin.



Aurinkoista päivää

Ei kommentteja: