SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


torstai 20. toukokuuta 2010

Aurinko-voimaa

Se jatkuu vaan, se jatkuu vielä ainakin huomenna. Nimittäin auringon paiste! Aivan ihana olo kun auringosta saa uudenlaista energiaa! Nautin niin kesästä.
Ja niin tekevät myös pojat! Eilen syöksyttiin nopeasti parvekkeelle kun päästiin kotiin. Puhalsin pojille uima-altaan ja voi sitä riemun määrää! Kaikki riemu loppui kuitenkin äkkiä kun Kuopus päätti käyttää allasta pottana, niin ja sille isommalle hädälle. Itku tuli pojille sekä äidille ja isälle kiirus.

Onni lähti tyylikkäänä päiväkotiin. Myllymuksejen omppufroteeta oli jäänyt pieni pala jäljelle. Juuri sen kokoinen, että siitä sai etukappaleen. Takakappaleeseen ja hihaan tein äärimmäisen kankaiden yhdistämiskokeilun. Punaraita-kangas on siis nanson trikoota, sellaista todella löysää ja lörtsyä. Hyvin kuitenkin menee tuon froteen kanssa. On yllättävän hauska yhdistelmä. Ainakin ilmava ja kevyt näin kesäksi.
Viime viikonloppuna nautimme kauniista häistä ja kauniista drinkeista A21-cocktail baarissa. Tänä viikonloppuna nautimme vihdoinkin koko perheen voimin yhteisestä ajasta, kirpputoreista ja uimisesta.


Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja: