SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


torstai 29. maaliskuuta 2012

Hengissä :)

Hei kaikki.

Onpas mennyt aikaa siitä kun viimeksi kirjoitin. Pojat ovat jo viikon vajaa nelikuisia ja painavatkin jo lähes 7 kiloa :)

Iloa näistä pienistä herroista on ollut paljon. Vaikkakin äiti on äärettömän väsynyt. Pojat syövät rintamaitoa ja öiset imettämiset alkavat pikkuhiljaa näkymään tämän äidin kasvoilla. Energiaa pitäisi myös riittää 3 ja 5- vuotiaille isoveljillekin.

Ollaan oltu lähinnä ihmeissään siitä, miten helposti kaikki on mennytkään. Kaksoset ovat todella rauhallisia tapauksia ja olemmekin säästyneet koliikilta ja suurilta raivokohtauksilta. A-pojalla leikattiin kuukauden iässä nivustyrä , mutta muuten pojat voivat hyvin.

Hymyä riittää ja minäkin olen jo jaksanut kerran jos toisenkin istahtaa ompelukoneen ääreen. Vaatteita kun on tallessa yhdelle pojalle, muttei kahdelle. Kankaita kaapissa on tallella tusinalle lapselle, joten ei auta kun ryhtyä tuumasta toimeen. Vauvojen bodyt on loppujen lopuksi todella helppoja ommella.

Ihanaa jaksaa taas palata tänne koneelle. En ole ehtinyt / jaksanut myöskään seurata teidän arkea joten siihen kuluukin sitten aikaa kun käyn bloginne läpi. Eiköhän tämä tästä, kevätkin tulee :)

2 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Olen aina välillä käynyt kurkkimassa blogiasi ja nyt oli kiva yllätys, kun päivitys oli tullut:D

Minttu / MAMI GO GO kirjoitti...

Oi suoloisia!!!!!!!!!