SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


torstai 17. marraskuuta 2011

Vk 35 +

Viikolla 35 ollaan ja hyvää vauhtia tämäkin muuttuu taas suuremmaksi. Tällä hetkellä odotan , että koska tämä odotus loppuu. Valmistaudun kuitenkin myös siihen, että olen se tilastoja kaunistava äiti joka odottaa kaksosia aina laskettuun aikaan asti. MÄ EN JAKSA!!!

Eilen rakas esikoiseni vietti 5-vuotis synttäreitään. Synttärit olivat ensimmäistä kertaa ns kaverisynttärit. Ja voikun olikin hauskaa. Siinä pyödän ääressä hääri kuusi 3-5 vuotiasta pientä miestä ja yksi tyttö. 1,5 tunnin synttärit olivat todella nopeasti ohi, ehkä liiankin nopeasti.

Illan sitten "kärsin" aika kovistakin supistuksista. Niitä tuli jo jopa 12 minuutin välein, mutta loppuivat kauniisti siihen kun nukahdin sohvalle. Että se siitä sitten... Aamulla on myös supistellut aina silloin tällöin. Viime lauantaina 12.päivä pojat saivat myös ihanan tyttö-serkun! Käytiin ihastelemassa tuota pientä kauneutta tiistaina ja voi, että miten suloinen hän olikaan. Mielessä kyllä pyöri, että miten selvitä kahden kanssa? Miten osaan jakaa rakkautta molemmille tasaisesti kun he sitä tarvitsevat. Kai sen osaa sitten luonnostaan - ainakin niin uskon.

Ei kommentteja: