SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


maanantai 29. marraskuuta 2010

Uudet koneet - parempi mieli

Kävimme viikonloppuna ELMA-messuilla. Siellä oli jos jonkinmoista katseltavaa. Pojat nauttivat lähinnä eläinpuolesta, mutta oli siellä äidillekin käsityöpuolella jos jonkinmoista mielenkiintoista näytteilleasettajaa. Hankintojakin tuli tehtyä. Ostin lähestulkoon hetken mielijohteesta 2 ompelukonetta!!!! Hain ne eilen kotiin ja voi miten ihanaa niillä olikaan ommella. Ei enää kirosanoja , ei enää langan jumiutumisia :) Voi miten voinkaan olla onnellinen.
Ylläoleva kone on JANOME:n peitetikkikone ja allaoleva ns peruskone. Myyjä antoi aikasta muhevan tarjouksen johon oli pakko tarttua. Otti vielä vaihdossa minun äärettömän huonossa kunnossa olevan ompelukoneen ja antoi siitäkin tuntuvan summan välissä.
Nyt joululahjoja tekemään. Niitä onkin tullut tehtyä aikamoinen kasa, mutta esittelyyn pääsevät vasta joulun jälkeen :)

2 kommenttia:

Sani kirjoitti...

No vau :)
Tuliko kangastilkut perille?!

Mä tahtoisin kans peitetikikoneen...
Ja uus ompelukonekkaan ei olis pahitteeks, ei täs nykyses mitään varsinaista vikaa ole, mut kyl sen huomaa että on keskivertokone ku paljon ompelee...

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

Hei kiitos Sani tilkuista!!! Nyt pitäisi vain miettiä, että mitä niistä tekisi :) Jouluaskarteluja varten tuollaiset tilkut ovat korvaamattomia :)

Nyt varsinkin kun vaihdoin koneet niin huomaan kuinka paljon tuo vanha koneeni on saanut aikaan aivan turhia ärräpäitä. Ompelu on paljon mukavampaa ja vielä äärettömän hiljaista :) (muut tykkää)