SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


maanantai 11. lokakuuta 2010

Voi mitä hulinaa!

Käsittämättömän ihanat kaksi viikkoa takana! Niihin on kuitenkin mahtunut silmätulehdusta, korvatulehdusta, mahdollista kurkunpääntulehdusta, yskää ja vielä kerran yskää! Kaikkea tätä on kruunannut kahdet loistavat syntymäpäivät, uusi auto ja pikku hiljaa valmista pintaa saava uusi kotimme.

Viime viikko meni taas koulutuksessa ja koulutuspäivien järjestämisessä. Ihana tunne kun molemmat on kunniakkaasti ohitse!

Poikien kanssa kierrettiin toissa viikonloppuna kahdet synttärit, pienen suloistakin suloisemman tytön 2-vuotis synttärit ja koko maailman valloittavan pienen pojan 1-vuotis synttärit. Jostain löytyi kuin löytyikin aikaa tehdä pojille juhliin uudet paidat ja synttärisankareille lämpimät takit.

Pienen tytön hellyttävä takki on tehty ottobreen kaavalla. Kangas on rakkaalta iso-mummilta, meidän mökin vaatekaapista löydetty lakana. Kiitos Mummi, jos tätä luet !
Pienelle pojalle syntyi takki samaa kaavaa käyttäen. Tällä kertaa kankaana oli iso-mummin siskon jäämistöstä löytynyt kangas. Kiitos! Sisä fleece on ostettu kirpputorilta 1 euron hintaan. Oli tainnut toimia edellisellä omistajalla torkkupeittona.

Aurinkoista ja ihanan syksyistä viikkoa kaikille!

1 kommentti:

Petra kirjoitti...

Ihana etenkintuon alimman takin kangas!