SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


tiistai 10. elokuuta 2010

Taas tätiä kiittäen

Taas se samainen loistava täti lähetti Esikoiselle kylpytakin. Hän oli kerännyt leimoja ja saanut lahjaksi ihanan oravakorvaisen kylpytakin. Kylpytakki oli vain koko 120 ja meillä se haluttiin jo kovasti käyttöön. Liian isohan se oli, joten yhdessä esikoisen kanssa päätettiin muokata siitä ihana frotee-takki. Oravakorvat tietenkin säilytettiin ja jo olleeseen taskuun lisättiin siilinauha.
Lisäksi Ottobren kaavojen avulla valmistui pojille päiväkotilippikset. Kuopukselle apinatakkiin sopiva apina-kuosinen lippis sekä esikoiselle tietenkin vihreä!
Kuvassa ollaan matkalla päiväkotiin. Meiltähän hajosi tuo ns äidin auto, joten aamuisin matkustamme bussilla päiväkotiin. Aikaahan siihen tuhraantuu todella paljon, mutta kun on hyvät eväät matkassa niin kaikki on iloisia. Esikoiselle määrättiin keväällä silmälapun käyttöä vasemman silmän "laiskuuden" virkistämiseksi. Suostuu jo ihan hyvin pitämään tuota lappua silmässä. Nyt kuun lopussa olisi taas käynti silmälääkärillä. Katsotaan mitä sitten seuraa.

3 kommenttia:

marika kirjoitti...

Heips! Hyppään mukaan seuraamaan taloprojektia ja ihailen käsityötaitojasi!!!

Anna kirjoitti...

Voi miten skiva frotee-takki ja aivan ylisuloiset nuo lippikset!

Niina kirjoitti...

Kiva blogi!!Mahtavia nuo barbien ruuat!:)