SISUSTAMISTA, OMPELUA, KÄSITÖITÄ JA ONNEN TUNTEITA


tiistai 27. heinäkuuta 2010

Viimeinen viikko kesälomaa


Kaikkea on ehditty tekemään. On vierailtu Oulussa, Virroilla, Seinäjoella ja Lempäälässä yms. ( kiitos kaikille majoittaneille perheille, oli loistavaa!) On kyläilty Espoon keskuksessa, Vuosaaressa, Niittykummussa ja Kalajärvellä yms (kiitos kaikille herkuista)

Nyt on viimeinen viikko kesälomaa menossa. 4 viikkoa olen nauttinut helteistä, kotona olemisesta ja pojista. Vaikkakin on ollut välillä jopa äärettömän raskasta. Kuopus kun käy 2-vuotis uhmaansa läpi ja kukaan muu ei kelpaa kun äiti. Sunnuntaina juhlitaankin sitten kuopusta 2 -vuotis synttäreiden merkeissä.

Pieniä vauvojakin on kaveripiiriin syntynyt monta! Onnea vielä tätäkin kautta. Vauva-kuume iski myös tähän perheeseen... Saa nähdä mitä meidän varalle on suunniteltu :)

Netissä ja blogissa olen käynyt hävettävän vähän. Lähetänkin näin kaikille blogivieraille pahoittelut laiskuudesta. Maanantaina taas normaali-elämään kiinni ja ehdin vihdoin käydä katsomassa kaikki tuoreet kuulumiset ja ideat :)

Ommellut olen äärettömän vähän. Kuitenkin eilen rykäisin ja tein jo melkein vuoden kaapissa lojuneesta mielettömästä apina-kankaasta kuopukselle syntymäpäivälahjaksi takin. Vuori on bambua kun en muuta tähän hätään kaapista löytänyt ja autokin meni muumimaailma-reissulla rikki. (lähin kangas kauppa on todella kaukana). Ihana tuli, vaikka itse sanonkin.


Ei kommentteja: